Nebati: Konutlarda Isı Yalıtım Projesi'ni hayata geçirdik
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Konutlarda Isı Yalıtım Projesi'ni hayata geçirdiklerini belirterek, "Konut başına 50 bin liraya kadar 60 ay vadeli ve 0,99 faiz oranlı finansman imkanı Ziraat Katılım, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından kullandırılacak olup, vatandaşlarımız bugünden itibaren bu imkandan yararlanmaya başlayabilecektir" açıklamasını yaptı.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan Konutlarda Isı Yalıtım Projesi'ni hayata geçirdiklerini bildirdi.
Nebati, sosyal medya hesabından, Konutlarda Isı Yalıtım Projesi'ne ilişkin paylaşımda bulundu.
Erdoğan tarafından duyurulan projeyi hayata geçirdiklerini belirten Nebati, şunları kaydetti:
"Konut başına 50 bin liraya kadar 60 ay vadeli ve 0,99 faiz oranlı finansman imkanı Ziraat Katılım, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından kullandırılacak olup, vatandaşlarımız bugünden itibaren bu imkandan yararlanmaya başlayabilecektir. Projeye katkılarından dolayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı'mız Sayın Fatih Dönmez ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı'mız Sayın Murat Kurum'a teşekkür ederim."
Bakan Nebati'nin paylaşımında projenin detaylarına ilişkin infografiğe de yer verildi.
Buna göre, kredinin yüzde 60'ı yalıtım sözleşmesinin ibrazıyla, kalan yüzde 40'ı da proje tamamlanıp enerji kimlik belgesi alınmasıyla kullanılabilecek. Kredi doğrudan yalıtım firmasının hesabına aktarılacak.
0 Yorum
Yorum Gönder
Yazarlarımız
Trend Haberler
Editörün Seçimi
Kahramanmaraş Nöbetçi Eczaneler
Anket
Anket Sonucu
Soru:
() Oy -
() Oy -
() Oy -
() Oy -
() Oy -
Toplam Oy Kullanıldı
E-Bülten Aboneliği
E-Bülten Aboneliği Yaptığınız Zaman Son Gelişmelerden Anında Haberdar Olursunuz.!
Benzer Haberler
Erdoğan'ın ziyaret edeceği cemevinden açıklama: 'Ziyaret bilgimiz dışında, dayatmacı bir ziyaret kabul edilemez'
CHP'li Başarır'dan 115 milyon TL'lik araç ihalesine tepki: Neden sayın bakan bu israf?
Bakan Karaismailoğlu: 198 milyar dolar yeni yatırım yapacağız
AYM'den Cumhurbaşkanlığı ve TBMM araçları için karar: Yetki iptal edildi
İmamoğlu: Herkese eşit duran yerel yönetim olma gayreti içindeyiz
Mehmet Ali Çelebi geçmişe yönelik paylaşımlarının silinmesi hakkında konuştu
İmamoğlu: Bu topraklar üzerinde hepimiz biriz ve kardeşiz
Aytun Çıray, Deniz Baykal'a rahmet dilediği mesajını silip özür diledi